Tuoteryhmät

           Ilmoituslehti            

Checkout.fi

Kauppan säännöt ja kauppaehtomme VS-Market verkkokaupassa

Verkkokauppa

VS-Market on verkkokauppa, joka on suunnattu teräsrakentajan ja rakentajan verkkokaupaksi. Ostaja sitoutuu noudattamaan tämän verkkokaupan sääntöjä, tilimyyntiehtoja, toimitusohjeita, maksuehtoja, tuotepalautusehtoja, sääntöjä ja Suomen lakia.

Hinnat

Kaikkien tuotteiden hinta on ilmoitettu sisältäen arvonlisäveron 24 %.

Pakkauskulu sekä toimitusrahti sisältää arvonlisäveron 24 % 

Hinnan muutokset

VS-Market on oikeutettu hinnan muutokseen. VS-Market pidättää oikeuden hintojen ja rahtien muutokseen tarjous käsittelyn aikana. 

Toimitustapa ja toimituskulut

Toimitusrahti tulee lähetyskohtaisesti tilauksen ostoskoriin, tilattujen tuotteiden yhteispainon tai -määrän mukaisesti. Tilaukset jotka tulevat samalta toimittajalta ovat samassa toimitusrahdissa. Tilatessanne postiennakolla lisäämme tilaukseen myös postiennakkomaksun painon tai määrän mukaan. Laskua vastaan tuotteita voidaan toimittaa vain asiakkaille, joilla on voimassa oleva asiakasnumero ja laskutusoikeus yrityksessämme. Laskutus- tai luottoasiakkaiden on täytettävä asiakaskohtainen perustietolomake, mikäli yritys haluaa avata osto-oikeuden verkkokaupassamme. Tilin hoidosta ei peritä erillistä korvausta. Viivästyskorko on korkolain mukainen.

Rahdinpurkaus

VS-Market velvoittaa tilaajan hoitamaan aina paikalle rahdin purkukaluston toimituksen saapuessa toimitusosoitteeseen, muussa tapauksessa rahdin tuojalla on oikeus tilata rahdin purkua varten tarvittavat koneet purkua varten. Tilaaja on tilauksen yhteydessä sitoutunut maksamaan rahdin purusta aiheutuvat kulut kokonaisuudessaan.

Tarjous

Tarjous käsitellään muutaman arkipäivän kuluessa sen saapumisesta. Tarjoukset on sitovia.
VS-Market on yhteydessä tarjouksen teon jälkeen. VS- Market kaupalla on oikeus hyväksyä tai hylätä tarjous. 

Toleranssit

Standardi ISO 1803

Asiakastiedot

VS-Market on tilauksen yhteydessä oikeutettu saamaan tilaajan ja yhteyshenkilön tarvittavat yhteystiedot, yritystunnukset, puhelinnumeron ja osoitetiedot sekä tilatun tavaran toimituspaikkan tiedot tarvitsemallaan tarkuudella.

Kauppaehtomme

Asiakas sitoutuu noudattamaan kaikkia VS-Market verkkokaupan ehtoja tilauksensa yhteydessä.
VS-Market toimittaa tuotteet ainostaan tilaajan ilmoittamaan osoitteeseen tilauksen mukaisesti.
VS-Market kauppalla ei ole vähittäismyynnin toimipistettä. Kaikki kaupankäynti tapahtuu sivullamme näiden ehtojen mukaisesti.

Vahvistus ja -aika 

Tilaukset toimitetaan verkkokaupan kirjallisen ilmoituksen mukaisesti. Normaalit toimitusajat ovat riippuvaisia rahdin nouto- ja kuljetusaikatauluista, kuitenkin jossain erikoistapauksessa toimitusaika voi olla huomattavastikin pidempi kuitenkin se vahvistetaan sähköpostitse. Normaali toimitusaika tullaan vahvistamaan erillisen ilmoituksen mukaisesti sähköpostiinne.

Tuotteen palautuskäytäntö

Materiaali- tai valmistusviallisilla tuotteilla on palautusoikeus 7 vrk. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja muuttumaton ja pakattuna vastaavasti kuin se oli toimittaessa. Palautusoikeus tulee olla kirjallisesti VS-Market verkkokaupan hyväksymä. Tuotteen voi palauttaa myös toimittamalla sen myymäläämme. VS-Market verkkokaupalla on oikeus todeta valmistus- tai materiaalivirhe ja olla hyväksymättä ei olennaista virhettä tai hyväksyä virhe. Mikäli asiakas on tilannut väärin määrältään tai laadultaan tuotteita VS-Market verkkokauppa ei ota vastuuta tästä, eikä näin myöskään ole velvollinen ottamaan tilattua tuotetta takaisin. Palautustuotteet jotka hyväksytään palautettavaksi, palautetaan maksetusta palautusrahtiosuudesta puolet verkkokaupan rahtitaulukon mukaisesti. Kaikissa tapauksissa VS-Market verkkokaupalla on oikeus toimittaa uusi tuote virheellisen toimituksen tai tuotteen tilalle uuden toimitusvahvistuksen mukaisesti. Merkitkää palautusosoitteeksi: VS-Market ASIAKASPALAUTUS, Kärrytie 3, 61300 Kurikka. Liittäkää mukaan joko jäljennös lähetyslistasta tai ilmoittakaa palautuksen yhteydessä lähetyslistan numero. Rahtirahan palautusta varten tulee ilmoittaa tilinumero.

Tuotteiden takuu

Tavallisissa tuotteissa palautusoikeussääntö kattaa mahdolliset tuote- ja materiaalivirheet, mikäli tuotteet eivät täytä toimittajan antamia tuotetietoja. Tavaran toimittaja tai maahantuontiyritys on vastuussa tuotteen laadusta. Rahtivauriot tulee ilmoittaa rahdin purkaushetkellä, muussa tapauksessa rahdin vaurioita ei korvata.

Huom! Merkintä rahtikirjaan tuotteen kuljetusvauriosta pitää pystyä todentamaan kirjallisesti.

VS-Market pidättää oikeuden kaikkiin muutoksiin.